WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Zoek

Skin Ceuticals

 

GEAVANCEERDE HUIDVERZORGING ONDERSTEUND DOOR WETENSCHAP

Het verhaal van SkinCeuticals begon lang voordat het bedrijf in 1994 werd opgericht, dankzij het cruciale onderzoek van Dr. Sheldon Pinnell. De jaren daarna hebben we meerdere doorbraken meegemaakt die de huidwetenschap hebben veranderd.

 

COSMECEUTICALS

Artsen en huidverzorgingsprofessionals definiëren cosmeceuticals als producten op de grens van cosmetica en farmaceutische producten. Van actieve ingrediënten in cosmeceuticals wordt verwacht dat het klinisch bewezen is dat het een biologisch voordeel oplevert in de huid. Bij SkinCeuticals zijn onze producten wetenschappelijk bewezen. Onze producten zijn geformuleerd voor specifieke huidverzorgingsroutines.

Skin Ceuticals-ullasa-eindhoven
Skin Ceuticals-ullasa-eindhoven-peel

Klinische huidverzorging

 

Onze missie is om de gezondheid van de huid te verbeteren. Wij maken één simpele belofte – we bieden geavanceerde huidverzorging ondersteund door wetenschap.

Onze krachtige formules komen voort uit tientallen jaren onderzoek naar huidkanker en hebben geleid tot cruciale doorbraken in antioxidanten. De geconcentreerde formules met in pure actieve ingrediënten hebben bewezen dat ze optimaal in de huid doordringen.

Onze klinische huidverzorging, gemaakt in de VS, wordt gebruikt door dermatologen, cosmetisch artsen, plastisch chirurgen, huidtherapeuten en medi-spa’s voor dagelijkse thuiszorg en om esthetische procedures aan te vullen. De producten zijn geformuleerd om tekenen van veroudering te corrigeren, een gezonde huid te beschermen en toekomstige schade te voorkomen.

 

Farmaceutische kwaliteit

SkinCeuticals is toegewijd aan de hoogste medische standaardformuleringen en gebruikt alleen ingrediënten van farmaceutische kwaliteit. We onderwerpen onze definitieve formuleringen aan uitgebreide klinische testen die aantonen dat ze hun claims waarmaken. Onze producten worden in kleine batches geproduceerd en onder streng gecontroleerde, steriele omstandigheden verpakt om optimale potentie en versheid te garanderen.

SKIN CEUTICALS- SKINCARE-ULLASA-EINDHOVEN

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!