WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Search
SkinGym-face workout-ullasa-eindhoven

Boek nu jouw Skingym Weekly Workout kaart:

  • Online in een kaart van 10 behandelingen verkrijgbaar via het kopje “Abonnementen” op onze website.
  • Of vraag ernaar in onze shop.
 
Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. We adviseren je graag over de Skingym Weekly en de mogelijkheden voor jouw huid.

 

Met een  SkinGym workout op wekelijkse basis werk je doeltreffend naar een optimale verbetering en behoud je het resultaat!

 

Jij hoeft niets te doen tijdens de workout, wij doen al het werk! Natuurlijk stemmen wij de juiste Skin Gym techniek af op je huidtype en -conditie. En heb je aanvullende persoonlijke wensen? Ook daar houden we rekening mee.

De Skingym Weekly: De ultieme workout voor jouw gezicht!

 
Deze unieke face workout, traint en verstevigt jouw gezichtshuid, verminderd rimpels en huidverslapping en verbetert de doorbloeding waardoor collageenproductie wordt gestimuleerd voor een zichtbaar jonger resultaat.

Waarom kiezen voor de Skingym Weekly?

  • De beste conditie voor jouw huid: Met de Skingym Weekly breng je jouw huid in topconditie en geniet je van een langdurig stralende en gezonde teint.
  • Unieke workout: Onze professionele schoonheidsspecialisten stemmen de behandeling af op jouw huidtype en behoeften, voor een optimaal resultaat.
  • Skingym kaart voordeel: Profiteer van €10,- korting per behandeling op jouw Skingym workout met de Skingym workout kaart! 

 

bindweefsel, buccal, massage, skingym, racegym, Eindhoven,ullasa

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!