WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Zoek

Dermapen4 Microneedling 

Het meest ultieme en geavanceerde microneedling systeem welke uitstekende resultaten biedt voor jouw patiënten in je praktijk.

 

Microneedling werd revolutionair met de introductie van Dermapen in 2011.

Vandaag de dag is de Dermapen wereldwijd  het meest gebruikte microneedling systeem en met meer dan 3 miljoen klinisch uitgevoerde behandelingen is het geen wonder dat zoveel klanten vertrouwen op de enige echte en vertrouwde Dermapen behandelingen met verbluffende medische- en cosmetische resultaten.

ullasa-dermapen-microneedling-skingym-littekens-acne

Dé effectieve TCA peeling zonder downtime

De Dermapen 4™ levert het ultieme gevoel in geavanceerd microneedling en kan een verbazingwekkende 1.920 punctiekanalen per seconde creëren wat tot 104% sneller is dan alle andere microneedling systemen.

Alle functionaliteiten zoals snelheid en diepte, kunnen met een druk op de knop worden geregeld voor betrouwbare resultaten. Grotere gebieden kunnen sneller en bijna pijnloos worden behandeld met uitzonderlijke resultaten en een zeer korte downtime.

Anti-Aging

Microneedling behandelingen met de Dermapen4 stimuleren de natuurlijke genezingsreactie van de huid om de productie van collageen en elastine te verhogen met als resultaat minder rimpels en fijne lijntjes.

Wil je jouw effect optimaliseren? Dan de BioRePeel in kuurverband aangaan van 4 tot 6 behandelingen of combineren met microneelding, Sculping massage en ELT Light therapie.

Pigmentatie

In tegenstelling tot sommige laserbehandelingen vermijdt de Dermapen4 microneedling behandeling het risico op verbranding en hypopigmentatie risico’s, terwijl het een geoptimaliseerde celfunctie bevordert.

 

Acne

Dermapen4 behandelingen verbeteren zichtbaar het uiterlijk van de problematische huid, comedonen en ook van actieve acne. En littekens na acne. In combinatie met de BioRePeel creëren we sublieme resultaten.

dermapen_microneedling_ullasa-eindhoven-

Littekenweefsel

De Dermapen 4 is het enige micronaald systeem met een speciale littekeninstelling en bijbehorende protocollen voor de aanpak van alle soorten littekensweefsel, inclusief acnelittekens.

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!