WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Zoek

BIOREPEELC13

Voor een veelzijdige aanpak van verschillende huidproblemen, waaronder acne, littekens, rosacea, pigmentatie/melasma, huidverslapping, rimpels en vergrote poriën.

BioRePeelCl3 is DE innovatie van 2024. De BioRePeel is een  gepatenteerd medische behandeling met een bio-stimulerende, revitaliserende en peelende werking. BioRePeel is geschikt voor het hele lichaam, met een concentratie van een gebufferde TCA als hoofdingrediënt.

BioRePeel stimuleert de aanmaak van collageen en elastine diep in de huid. De resultaten zijn direct zichtbaar en verbeteren in de weken daarna.

BioRePeel kan het hele jaar door worden gebruikt en is geschikt voor alle huidtypes.

BioRePeel-ullasa-TCA-peeling-eindhoven

Dé effectieve TCA peeling zonder downtime

De BioRePeel is een prachtige vorm van TCA-peeling, met biologische en natuurlijke ingrediënten zoals plantenextracten, antioxidanten en enzymen. Door deze wonderlijke werkstoffen dringt de peeling diep in de huid door, waardoor de huidstructuur wordt verfijnd, teint wordt geëgaliseerd en fijne lijntjes verdwijnen. Dit alles terwijl de actieve werkstoffen ook nog eens helpen bij het voorkomen van huidschade door de zon, pigmentatie en acne.

 

 

In tegenstelling tot de klassieke TCA-peeling, is de BioRePeel minder agressief en vrijwel geschikt voor iedereen. De BioRePeel geeft je een stralende huid zonder dat er lange hersteltijd nodig is. En het beste van alles is dat je direct na de eerste behandeling al resultaat ziet: een huid met een prachtige glow!

Wil je jouw effect optimaliseren? Dan de BioRePeel in kuurverband aangaan van 4 tot 6 behandelingen of combineren met microneelding, Sculping massage en ELT Light therapie.

BioRePeel – TCA peeling voor gezicht & lichaam

Deze peeling werkt ook prachtig op het lichaam bij o.a. Rug acne. pigmentatie onder de oksels, op het decolleté om te verstrakken en pigment te verhelderen . 

biorepeel-facial-Ullasa-Eindhoven

Waarom kiezen voor de BioRePeel

✔️  Geeft een gladde, gave en frisse huidstructuur
✔️  Helpt bij actieve acne
✔️  Verfijnt littekens
✔️  Verminderd lijnen en rimpels
✔️  Melasma kan worden aangepakt
✔️  Hyperpigmentatie verhelderd 
✔️  Verzacht een Rosacea gevoelige huid
✔️  Verzacht de Textuur en verminderd oneffenheden
✔️   Kan het hele jaar door uitgevoerd worden

✔️  kan op alle delen van het lichaam worden gebruikt
✔️   veilig voor alle huidskleuren en huidtypes

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!