WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Zoek

COSMEDIX SKINCARE

CLEAN SKINCARE MÉT ZICHTBAAR RESULTAAT

CLEAN SKINCARE MÉT ZICHTBAAR RESULTAAT

Niet voor niets wordt Cosmedix wereldwijd geroemd. De wetenschappelijke methoden van Cosmedix is beroemd om hoge hun concentraties aan actieve stoffen in hun producten  zonder de huid te irriteren.

 

resultaten-cosmedix-skincare-ullasa-eindhoven
Cosmedix-ullasa-eindhoven

GREEN & CLEAN

 

Als pioniers in schone huidverzorging, zijn onze producten altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. Onze formules zijn nooit op dieren getest en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA. 

 

ACTIEVE STOFFEN

 
Actieve stoffen zijn de ingrediënten in een product die werkzaam zijn in de huid en zorgen voor de gewenste resultaten. COSMEDIX heeft met Nobelprijswinnende technologie een wetenschappelijk bewezen methode gevonden om hoge concentraties van deze werkzame stoffen in de producten te gebruiken, zonder dat deze de huid irriteren. 

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!