WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Zoek

partners van

ullasa-skingym-eindhoven-anouk naildit-beauty skinlines-filler cottage
PERMANENTE MAKE-UP- ULLASA-BEAUTY SKINLINES

Even voorstellen…

PERFECT BROWS BY PEGGY

Mijn naam is Peggy Saris; ik ben de drijvende kracht achter Beauty Skinlines. Als professioneel permanente make-up artiest werk ik al ruim 20 jaar in diverse toonaangevende salons en klinieken. Daarnaast verzorg ik zowel op nationaal als internationaal gebied toonaangevende opleidingen in permanente make-up. Hiervoor volg ik uiteraard de laatste trends, technieken en ontwikkelingen.

Met als doel? Ieder uiterlijk op een natuurlijke wijze optimaal tot haar recht laten komen. Dát is de kracht van permanente make-up!

Boek gemakkelijk online bij Beauty Skinlines

Even voorstellen…

NAIL ART BY ANOUK NAILDIT

Anouks beroemde meesterwerkjes zijn stijlvol, classy en tijdloos. Ondanks haar talent blijft de Brabantse net zo bescheiden als haar nail art. 

SUBTIEL EN MINIMALISTISCH NAIL DESIGN BY ANOUK NAILDIT

Een basis van zachtroze lak met hier en daar een verfijnd accent? Beige with a touch of gold? Chic and sophisticated with a little edge? A sober black manicure? Een ingetogen lijntje, bohemian happiness, of het halve sterrenstelsel op je nagels? Anouk gaat het je geven.

Nail artist Anouk Nijs Anouk Naildit staat bekend om haar elegante kunstwerkjes op 1 vierkante centimeter. De kracht zit hem in de eenvoud van haar designs: clean en minimalistisch met subtiele details.

Boek gemakkelijk online bij Anouk Naildit

anouk naildit-ullasa-eindhoven-biab-nails

Even voorstellen…

COSMETISCH ARTS KNMG KIRSTEN SCHLINK

Kirsten Studeerde Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en behaalde in 2011 haar Artsexamen. Daarna deed zij ervaring op als arts-assistent in de psychiatrie en gynaecologie. In 2013 startte ze als arts bij de Injectable Klinieken. Hier werd zij opgeleid tot cosmetisch arts en specialiseerde zich in injectables ter verjonging en verbetering van het aangezicht, de hals en de handen. In dat zelfde jaar startte zij ook haar eigen bedrijf Filler Cottage.  Sinds Juli 2019 staat zij officiel ingeschreven in het profiel register voor de cosmetische geneeskunde en draagt zij met trots de titel “cosmetisch arts KNMG”. 

Boek gemakkelijk online bij Filler Cottage

Vacature bij ullasa

 

Kom je bij ons werken? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!