WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Zoek

Vetbevriezing

Stoor jij je wel eens aan een vetrolletje op je buik, schurende dijbenen of love handles? En wil dit ongewenste vet maar niet weggaan met sporten of diëten? Dan hebben we goed nieuws: je kunt van dit ongewenste vet afkomen door middel van cryolipolyse (coolsculpting of vetbevriezing).

 

Wat is coolsculpting of vetbevriezing en hoe werkt het?

Bij Cryolipolyse bevriezen we vetcellen op een temperatuur van -8 °C. Door het koelen van de vetcellen op deze lage temperatuur sterven ze af en worden door het lichaam afgevoerd.

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Bij gewichtsverlies verkleinen de vetcellen, maar het aantal vetcellen blijft gelijk. Wordt iemand weer zwaarder, dan nemen ook diezelfde vetcellen in omvang toe. Onze unieke Body-Wizard vermindert het aantal vetcellen in de behandelde gebieden

Voor het beste resultaat is de combinatie gezond eten en sporten van essentieel belang. Hierdoor zal het effect van de behandeling alleen maar groter worden. 

 

Is de cryolipolyse behandeling wetenschappelijk onderbouwd?

Klinisch onderzoek onder honderden patiënten heeft aangetoond dat cryolipolyse een effectieve manier is om vet te verminderen, zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/chirurgische ingreep. Het resultaat is een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden

Wat ervaar je tijdens een coolsculpting behandeling

Gedurende de eerste 5-10 minuten is er sprake van gevoeligheid, hierna voelt het behandelde gebied verdoofd door de kou en zal de gevoeligheid wegtrekken. Na de behandeling is het fijn om losse kleding te dragen omdat het behandelde gebied nog dof kan aanvoelen. Je kan alle geplande bezigheden weer oppakken na de behandeling. Het gebied herstelt zich binnen enkele dagen na de behandeling, plan echter geen vetbevriezingsbehandeling als je de volgende dag in bikini wilt. 

Het plannen van meerdere coolscultping behandelingen op 1 dag is toegestaan, mits het niet hetzelfde gebied betreft. We behandelen maximaal twee lichaamszones per keer.

 

Hoeveel cryolipolyse behandelingen zijn nodig?

Het is per persoon verschillend hoeveel MedCos cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het hangt natuurlijk af van uw lichaam en uw vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake nodig voordat men een behandeling kan ondergaan. Er zal gekeken worden naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen zit er tussen de behandelingen 6 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten doen worden.

 

Welke lichaamsdelen zijn geschikt voor coolsculpting?

• Buik

• Rug (bh randje)

• Love handles

• Bovenbenen

• Knieën 

• Oksels

Welk resultaat kun je verwachten na vetbevriezing?

De afname van het vetweefsel in de probleemzone zal langzaam zichtbaar worden. Het eerste resultaat wordt zichtbaar rond 6 tot 12 weken na de behandeling. Voor het beste effect zijn er meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat met een interval tussen de 6 en 8 weken.

Een vetbevriezingsbehandeling duurt ongeveer 60 minuten. Je ervaart als het waren een krachtig zuig effect op het gebied dat behandeld wordt. De kou ervaar je niet direct omdat de behandeling plaatselijk wordt uitgevoerd. In de weken na de behandeling gaat je lichaam aan het werk en voert de vetcellen af. Dit heeft tijd nodig. Daarom ligt er altijd een periode van een aantal weken tussen iedere behandeling op de dezelfde zone. Het behandelingen van verschillende zones kunnen direct na elkaar uitgevoerd worden. 

Tijdens het intake gesprek dat vooraf plaatsvind bespreken we uitgebreid je wensen en geven we passend deskundig advies over de aantal zones die aangepakt kunnen worden en de aantal behandelingen die nodig zijn.

Body wizzard-vetbevriezing-vet verminderen-bodycontouring

Wat kost coolsculpting?

  • Coolsculpting behandeling van één zone (1 kop) € 199 
  • Coolsculpting  behandeling van twee zones (2 koppen) € 225
  • Coolsculpting pakket van 4 behandelingen van twee zones € 720 dat is 20% korting op totaalbedrag + je ontvangt het Cosbeau Slimming serum van € 69 cadeau.
  • Intake gesprek: € 35

(Deze kosten komen te vervallen als je start met de behandeling.)

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!