WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Vetbevriezing

Stoor jij je wel eens aan een vetrolletje op je buik, schurende dijbenen of love handles? En wil dit ongewenste vet maar niet weggaan met sporten of diëten? Dan hebben we goed nieuws: je kunt van dit ongewenste vet afkomen door middel van cryolipolyse (coolsculpting of vetbevriezing).

Wat is coolsculpting of vetbevriezing en hoe werkt het?

Cryolipolyse is een manier om vet kwijt te raken zonder medische ingreep. Bij deze behandeling bevriezen we vetcellen gedurende 60 minuten op een temperatuur van -8 °C. Door het koelen van de vetcellen op deze lage temperatuur sterven ze af. 

Je lichaam beschikt over een bepaald aantal vetcellen. Sterven deze cellen af, dan worden er geen nieuwe cellen aangemaakt. De vetcellen die je door middel van Cryolipolyse verwijdert, komen dus niet meer terug.

Echter, kunnen de overgebleven vetcellen wel opnieuw gaan groeien bij een ongezonde leefstijl. Hierdoor raakt je lichaam weer uit vorm. Een gezonde leefstijl na de behandeling is daarom belangrijk voor een blijvend effect.

Voor het beste resultaat is de combinatie gezond eten en sporten van essentieel belang. Hierdoor zal het effect van de behandeling alleen maar groter worden. 

Wat ervaar je tijdens een coolsculpting behandeling

Gedurende de eerste 5-10 minuten is er sprake van gevoeligheid, hierna voelt het behandelde gebied verdoofd door de kou en zal de gevoeligheid wegtrekken. Na de behandeling is het fijn om losse kleding te dragen omdat het behandelde gebied nog dof kan aanvoelen. Je kan alle geplande bezigheden weer oppakken na de behandeling. Het gebied herstelt zich binnen enkele dagen na de behandeling, plan echter geen vetbevriezingsbehandeling als je de volgende dag in bikini wilt. 

Het plannen van meerdere coolscultping behandelingen op 1 dag is toegestaan, mits het niet hetzelfde gebied betreft. We behandelen maximaal twee lichaamszones per keer.

Deze lichaamsdelen zijn geschikt voor coolsculpting:

• Buik

• Rug (bh randje)

• Love handles

• Bovenbenen

• Knieën 

• Oksels

Welk resultaat kun je verwachten na vetbevriezing?

Voorafgaand aan de behandeling maken we foto’s van het te behandelen gebied. Dit wordt enkele weken na de behandeling herhaald om de reductie te kunnen beoordelen. De afname van het vetweefsel in de probleemzone zal langzaam zichtbaar worden. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. 

Een coolsculpting of vetbevriezingsbehandeling duurt ongeveer 60 minuten. Daarna gaat je lichaam aan het werk en voert de vetcellen af. Dit heeft tijd nodig. Daarom ligt er altijd een periode van 8 tot 12 weken tussen iedere behandeling.

Wat kost coolsculpting? 

Coolsculpting 1 behandeling van een zone 225 €

Coolsculpting 1 behandeling van twee zones 195 € per zone.

Coolsculpting pakket: 4 behandelingen ontvang je 20% korting op totaalbedrag.

vetbevriezing

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!