WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Zoek

Hydropeptide

Professional Skincare Powered By Peptides

Als experts in de wetenschap van huidveroudering biedt HydroPeptide professionele huidverzorging, ontwikkeld door genetici en versterkt door gepatenteerde peptidetechnologie. Wereldwijd getest in behandelkamers, preferred by professionals, en ondersteund door epigenetisch onderzoek, verbeteren we de functie van uw huid op cellulair niveau voor resultaten die verder gaan dan het oppervlak.

Daarom werken we uitsluitend  samen met topdeskundigen op het gebied van experts, klinieken  en sensorisch ontwerp om elk product en behandelplan te verrijken met een verfijnde beleving die u zich fantastisch laat voelen.

Hydropeptide-ullasa-eindhoven
Hydropeptide-ullasa-eindhoven-producten

Beïnvloed uw huid op celniveau

 

Ontdek hoe huidverzorging, geformuleerd door een geneticus op basis van epigenetica (de wetenschap van genexpressie), de gezondheid en schoonheid van uw huid kan verbeteren.

 

Klinisch bewezen resultaten, luxueuze ervaring

Hydropeptide ontwikkeld  pure, klinische huidverzorgingsproducten voor een routine van de beste professionele kwaliteit. Daarom gebruiken ze de nieuwste wetenschap van epigenetica en peptiden, gecombineerd met sensorische expertise, om resultaatgerichte en luxueuze huidverzorgingsproducten en professionele behandelingen te formuleren. Hiermee zie je direct verschil na de treatment en voel je je fantastisch 

 

Epigenetica, wat is het?

 

Onze genen bepalen hoe we eruitzien en hoe we ouder worden. Dankzij epigenetica kunnen we invloed uitoefenen op de expressie van genen. We kunnen namelijk de genen activeren die cellen vertellen om gezond te functioneren, en tegelijkertijd de ongewenste genen onderdrukken.

Epigenetica beïnvloedt de genen van uw huidcellen. Het team van genetici bij HydroPeptide formuleert onze producten met krachtige ingrediënten die de signalering naar uw genen beïnvloeden, zoals peptiden. Deze peptiden stimuleren uw huidcellen om op een gezonde en stralende manier te functioneren.

Hydropeptide-ullasa-eindhoven-anti veroudering

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!