WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Zoek

ACNE

 

• Heb jij last van puistjes, talgpropjes en zwarte punten? 

• Is je huid continu geïrriteerd en rood?

• Voel jij je niet lekker in je vel door je acne?

• Wil jij vaak thuis blijven van school of werk door je acne?

Wat kunnen wij voor jou doen?

Acne wordt meestal beschouwd als iets dat gewoon bij de puberteit hoort. Maar acne is één van de meest voorkomende huidaandoeningen bij volwassenen in het gezicht, in de hals, op de borst, in de nek, op de rug, op de schouders en soms ook op de armen. Het is een ontstekingsziekte van de talgklieren van de huid. Ongeveer 80% tot 95% van alle adolescenten krijgt te maken met acne. Iedereen heeft er in meer of mindere mate last van (gehad).

Maar dat is geen reden om er mee rond te blijven lopen in de hoop dat het vanzelf wel weer wegtrekt!

Wij kunnen zorgen dat jouw huid weer frisser, gladder en stralender wordt

Wat is de beste behandeling voor acne?

Belangrijk bij acne is dat er goed gekeken wordt naar de oorzaak van het huidprobleem. Is het wel echt acne, of is er iets anders aan de hand en lijkt het huidprobleem op acne? Misschien is er wel sprake van een schimmeltje of van demodexmijten. Misschien is er een disbalans van hormonen, of is er sprake van verkeerde voeding, problemen met de darmen of speelt verkeerd gebruik van cosmetica en make-up een rol? Het onderkennen van de oorzaak van het probleem is  bepalend voor de keuze van de behandeling en het succes dat hierbij wordt behaald.

Wij werken met hoogwaardige dermatologische producten om de acnebacterie aan te pakken. Daarnaast kijken we naar je levensstijl, je voedingspatroon en het gebruik van cosmetica.

Wij stellen een persoonlijk behandelplan op voor thuis om zo samen tot een snel, zichtbaar en langdurig resultaat te komen.

Acne-ullasa-eindhoven-skingym-huidverbetering

“Acne wordt ervaren als zeer hinderlijk, cosmetisch storend en kan bij sommigen zelfs tot langdurige onzekerheid leiden”.

 

Je huid is je grootste uitscheidingsorgaan. Een overbelasting in je lichaam kan dus een uiting geven op je huid, zeker als juist het overbelaste orgaan wordt getriggerd.

Oorzaken van acne zijn:

• Overmatige talgproductie

• Vuil: vervuilde kussenslopen en lakens, hoeden en petten

• Hormonale veranderingen

• (verandering van) Anticonceptie

• Voeding: suikers, lactose, varkensvlees

• Stress 

• Omgevingsfactoren: te hoge vochtigheidsgraad, te droge lucht, te weinig zonlicht (tekort aan Vitamine D3)

• Genetisch

ullasa-biologique recherche-antiaging-behandeling-eindhoven

Wordt een acne behandeling vergoed?

Of je acne behandeling vergoed wordt is afhankelijk van je zorgverzekeraar en hoe je verzekerd bent. Informeer altijd zelf even bij je zorgverzekering naar de polisvoorwaarden.  

Wil je voor eens en voor altijd af van acne? Boek dan hier je afspraak.

 

 

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!