WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Search

CUPPEN

Cuppen is de oplossing als je last hebt van cellulite, ontsierde putten, verslappingen en of verklevingen van de huid en huidlagen. Cellulite wordt ook vaak sinaasappelhuid genoemd en komt veel voor op buik, billen en benen. 

Hoe werkt cuppen?

Cuppen trekt als het ware de huid en de diepere huidlagen vacuüm. Dit activeert de doorbloeding van bloed- en lymfestroom tot in het bindweefsellaag. Doordat de doorbloeding geactiveerd wordt,  worden afvalstoffen en ophopingen opgeruimd. In de bindweefsellaag bevinden zich ook je spieren en gewrichten. Cupping is naast het aanpakken van cellulitis ook ideaal om klachten als gewrichtspijn, spierpijn, rugpijn of migraine te verhelpen. 

cupping-bindweefselmassage-ullasa

Cuppen en vetbevriezing

Bij ULLASA bieden wij je naast cupping ook een bindweefselmassage met vetbevriezingsbehandeling aan voor een nog sneller resultaat!

Cuppen thuisbehandeling

ULLASA adviseert naast de cupping in de salon ook thuis aan de slag te gaan met cuppen. De cups die ULLASA gebruikt en ook voor thuisgebruik geschikt zijn, zijn de Bellabaci Body cups. Dit zijn 2 cups, een harde en een zachte cup, verpakt in een handig klepdoosje en wordt geleverd met handleiding

Voordelen van cuppen

• Verhelpt cellulite

• Gaat verkleving in de diepere huidlagen tegen

• Verhelpt spierpijn en gewrichtspijn

• In de salon en thuis

• Zorgt voor een gezonde doorbloeding

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!