WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Search

WAT IS IPL ONTHAREN?

MedCos® IPL (Intens Pulsed Light) ontharen is een efficiënte methode om haren veilig te verwijderen. Het hoog energetisch gepulseerde licht van het MedCos® IPL ontharing systeem wordt door geleiding van het pigment omgezet in warmte. Deze warmte zorgt dat het haarzakje definitief vernietigd wordt. 

Bij alle duurzame ontharingsmethoden wordt met licht warmte opgewekt in de haarzakjes. Het haarzakje wordt vernietigd, waarna ze nooit meer een haartje kunnen produceren. Dit zorgt voor een sterke vermindering van uw ongewenste haar, genezing van ontstekingen door het haarzakje of andere irritaties door het scheren en of harsen.

IPL behandeling effectief

Ongewenste haargroei kan op vrijwel alle lichaamsdelen effectief worden aangepakt. De MedCos® IPL ontharing techniek is de absolute top op ontharingsgebied en de resultaten zijn ongeëvenaard en natuurlijk niet te vergelijken met huis-tuin-en-keuken-apparatuur. Deze werken met een zeer lage energie waardoor deze minder effectief zijn dan professionele apparaten. Ze verwijderen de haren niet maar maken deze inactief.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het aantal behandelingen en de tijd tussen de behandelingen is afhankelijk van de behandellocatie, het type beharing en het gewenste resultaat. Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 8 behandelingen nodig.

Voordelen van ontharen met IPL

• Professionele apparatuur

• Behandeling door gecertificeerde IPL/LASER Anbos specialist

• Geen ingegroeide haartjes of irritatie

• Haarreductie van 85-95% na gemiddeld 8 behandelingen

• Sneller dan andere methoden (benen in 20 minuten in plaats van 1,5 uur)

• Perfecte nazorg

• Vergoeding door verzekeraar

Ervaar IPL kosteloos

Boek je een intake dan bieden wij je kosteloos een behandeling van een deel van een zone aan! Ervaar IPL ontharen zelf en boek een intake. 

definitief ontharen-ipl-ontharen-ullasa-eindhoven

TARIEVEN

Tarieven zijn per behandeling. Behandelingen voor het gezicht kun je vergoed krijgen door de zorgverzekering. Meer weten? Check je zorgverzekeraar.

Lichaamsdeel Prijs
Intake (bij start van kuur gratis)
€ 35
IPL Gelaat (vanaf)
€ 35
IPL oksels
€ 69
IPL liezen
€ 75
IPL stringlijn
€95
IPL bikini volledig
€125
IPL onderbenen of bovenbenen
€135
IPL hele benen
€199
IPL rug
€150
IPL borst (vanaf)
€50

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!