WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Zoek

Biologique Recherche 

50 jaar baanbrekende huidverzorging

Biologique Recherche, opgericht in 1977 door Yvan, Josette en Philippe Allouche (een bioloog, fysiotherapeut en arts), is een Frans luxemerk voor huidverzorging. Het merk vormt de basis van The Essence Facial-behandelingen en inspireerde Effie en Rena al vele jaren met hun unieke visie op huidgezondheid.

Biologique Recherche heeft een toegewijde aanhang verworven dankzij de buitengewoon effectieve en respectvolle benadering van huidverzorging. Beroemdheden, schoonheidsspecialisten en beauty editors over de hele wereld zijn fan van dit geliefde Franse merk.

 

Een verfijnde filosofie

Biologique Recherche onderscheidt zich door:

  • Een gepersonaliseerde benadering: Elk huidtype is uniek en verdient een op maat gemaakte verzorging. Biologique Recherche biedt een uitgebreid assortiment producten en behandelingen om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen.
  • Wetenschappelijk bewezen resultaten: De producten van Biologique Recherche zijn geformuleerd met geavanceerde ingrediënten en worden ondersteund door rigoureus wetenschappelijk onderzoek. Ze leveren zichtbare en langdurige resultaten op.
  • Respect voor de huid: Biologique Recherche zet zich in voor het behoud van de natuurlijke gezondheid van de huid. De producten zijn vrij van agressieve chemicaliën en kunstmatige toevoegingen, en zijn geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Ervaar het verschil Biologique Recherche

 

Ontdek de transformerende kracht van Biologique Recherche en ervaar hoe uw huid er stralend en gezond uit kan zien. Bezoek een erkende Biologique Recherche-professional voor een gepersonaliseerd consult en een op maat gemaakte behandeling.

 

Ulassa-facial-rosacea-couperose
ullasa-biologique recherche-antiaging-behandeling-eindhoven
ullasa-biologique recherche-antiaging-behandeling-eindhoven

Biologique Recherche: Luxe Huidverzorging met Wetenschappelijke Kracht

 

Biologique Recherche, een klinisch getinte lijn voor luxe huidverzorging, onderscheidt zich met een unieke, wetenschappelijke benadering.

 

Kernpunten:

  • Pure, Rijkgevulde Ingrediënten: Biologique Recherche gebruikt pure, rauwe en hoog geconcentreerde (20% of meer) actieve ingrediënten voor een werkelijk transformerend effect op de huid.
  • Gespecialiseerde Aanpak: De uitgebreide productlijn en behandelprotocollen zijn gebaseerd op het idee dat elke huid uniek is. Personalisatie staat centraal bij Biologique Recherche.
  • Dermatologisch Getest & Veilig: Alle producten zijn dermatologisch getest en vrij van alcohol, parabenen, kunstmatige geurstoffen en siliconen.
  • Franse Kwaliteit: Productie vindt plaats in temperatuurgecontroleerde faciliteiten in Argenteuil, vlakbij Parijs.
  • Selectieve Distributie: Producten en behandelingen worden enkel aangeboden door gerenommeerde instellingen zoals klinieken, medispa’s en hotelspa’s wereldwijd
 

Iconische Producten & Resultaten:

Van de legendarische Lotion P50 (bijgenaamd “Jesus in a Bottle”) Vanwege het Glow effect en geëgaliseerde teint dat het geeft tot de transformerende Masque Vivant en Creme Masque Vernix, biedt Biologique Recherche een uitgebreide productlijn die inspeelt op de individuele behoeften van elke persoon.

Ulassa-skinstore-eindhoven-biologique recherche-p50-hydropeptide-skin ceuticals-cosmedix

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!