WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

huidverjonging-ullasa-eindhoven-skingym-huidverbetering

HUIDVERJONGING

Er zijn factoren die het verouderingsproces versnellen:

Omgevingsfactoren spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol zoals: roken, alcohol en stress. Maar ook suikerrijke voeding versnellen het verouderingsproces. Wanneer de afbraak groter is dan de aanmaak verliest de huid haar stevigheid, hetgeen leidt tot rimpelvorming.

 

Ook het verlies aan hydratatie geeft sneller lijnen en rimpels. Hoe stel je huidveroudering zo lang mogelijk uit en hoe houd je je huid fris, strak en stralend? Rond je 30ste levensjaar beginnen de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar te worden. De eerste rimpeltjes en het volumeverlies zijn aantoonbaar: de strijd tegen de klok is begonnen! 

Hoe voorkom je vroegtijdige huidveroudering zoals pigmentvorming, verslapping, droogte en rimpels?

Het ontstaan van rimpels hoort bij een normale veroudering van de huid. Maar ultraviolette straling in zonlicht, zonnebanken, het licht van tv, computer, tablet en mobiele telefoons versnellen het verouderingsproces en zijn voor 80% verantwoordelijk voor het huidverouderingsproces. Dagelijks een goede SPF gebruiken is daarom geen overbodige luxe!

huidverjonging-ullasa-eindhoven-skingym-huidverbetering
skingym-eindhoven-ullasa-huidverjonging-huidverbetering

Anti-aging: heb ik al echt rimpels of eerder een vochttekort?

 

Huidveroudering vertragen of rimpels en verslapping herstellen, kan door de juiste behandeling af te stemmen op de behoefte van je huid.

Weet je niet goed welke behandeling het beste bij jou past? Boek dan een Intake. Tijdens de intake bepalen we samen aan de hand van een uitgebreide huidscan en huidanalyse je persoonlijk behandelplan. 

TARIEVEN HUIDVERJONGING

Tarieven zijn per behandeling. Behandelingen voor het gezicht kun je vergoed krijgen door de zorgverzekering. Meer weten? Check je zorgverzekeraar.

BEHANDELINGEN Tarieven
Hydra Cellulair Treatment 60 MIN
Deze behandeling pakt het cellulaire matras van je huid aan, waardoor deze weer stevig wordt. Geeft de huid een egale teint en een hydratatie boost.
€ 125
Hydra Cellulair Treatment 90 MIN
€ 155
Collageen Boost Treatment 60 min
Bij deze keuze gaan we een stap verder in het verbeteren van je huid. Heb je beginnende lijnen of wil je de huidteint verhelderen en verfrissen? Dan is de Collageen Boost de beste optie voor je.
€ 125
Collageen Boost Treatment 90 min
€ 155
Glow and Vitamine C Treatment 60 min
De hoge concentratie vitamine C tijdens deze behandeling geeft de huid extra energie, verstevigt de huid en verheldert de huidstructuur. Je gezicht krijgt een frisse natuurlijke glow. Oneffenheden en lichte pigmentvlekjes herstellen zich.
€ 135
Glow and Vitamine C Treatment 90 min
€ 165 / 179
3 Power Sculpting Treatment 60 min
In deze alles-in-één-behandeling worden massages gecombineerd met de beste apparatuur en professionele huidverzorgende producten. De Power Sculpting Treatment is zeer effectief tegen: Huidveroudering, Pigmentatie, Doffe teint, Vochtarme huid, Slappe huid
€ 135
3 Power Sculpting Treatment 90 min
€ 169

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!