WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Search
huidverjonging-ullasa-eindhoven-skingym-huidverbetering

HUIDVERJONGING

Er zijn factoren die het verouderingsproces versnellen:

Omgevingsfactoren spelen bijvoorbeeld een belangrijke rol zoals: roken, alcohol en stress. Maar ook suikerrijke voeding versnellen het verouderingsproces. Wanneer de afbraak groter is dan de aanmaak verliest de huid haar stevigheid, hetgeen leidt tot rimpelvorming.

 

Ook het verlies aan hydratatie geeft sneller lijnen en rimpels. Hoe stel je huidveroudering zo lang mogelijk uit en hoe houd je je huid fris, strak en stralend? Rond je 30ste levensjaar beginnen de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar te worden. De eerste rimpeltjes en het volumeverlies zijn aantoonbaar: de strijd tegen de klok is begonnen! 

Hoe voorkom je vroegtijdige huidveroudering zoals pigmentvorming, verslapping, droogte en rimpels?

Het ontstaan van rimpels hoort bij een normale veroudering van de huid. Maar ultraviolette straling in zonlicht, zonnebanken, het licht van tv, computer, tablet en mobiele telefoons versnellen het verouderingsproces en zijn voor 80% verantwoordelijk voor het huidverouderingsproces. Dagelijks een goede SPF gebruiken is daarom geen overbodige luxe!

huidverjonging-ullasa-eindhoven-skingym-huidverbetering
skingym-eindhoven-ullasa-huidverjonging-huidverbetering

Anti-aging: heb ik al echt rimpels of eerder een vochttekort?

 

Huidveroudering vertragen of rimpels en verslapping herstellen, kan door de juiste behandeling af te stemmen op de behoefte van je huid.

Weet je niet goed welke behandeling het beste bij jou past? Boek dan een Intake. Tijdens de intake bepalen we samen aan de hand van een uitgebreide huidscan en huidanalyse je persoonlijk behandelplan. 

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!