CONTACT

  LOCATIE

  Bereikbaarheid

  ULLASA is gelegen aan de rand van het stadscentrum van Eindhoven, vlakbij de Rondweg N2 en verbindingswegen met Waalre, Tilburg en Den Bosch. Je komt er gemakkelijk met de auto of het Openbaar Vervoer (9292).

  Parkeren

  Parkeren kan direct voor de deur in de straat of tegen een lager uurtarief op de Biesterweg. 

   

  HET ANNULERINGSBELEID :

  • Ben je nieuw op onze boekingspagina en wil je graag eerst huidadvies Kies dan één van de First visit opties en registreer via je E-mailadres.
   Je ontvangt van ons direct na je boeking de afspraak gegevens, deze kun je direct in je agenda zetten. Let op! Dit is een No-replay e-mail.
  • 24u van te voren ontvang je een e-mail en/of een sms ter herinnering aan je geboekte afspraak, zodat je deze niet kan vergeten.
   Je hebt je eigen profiel waar je steeds kan zien wanneer jouw volgende afspraak staat gepland. (bovenaan rechts via LOGIN)
  • Op jouw profiel kan je tot 48 uur voorafgaand aan je geboekte afspraak deze zelf bewerken. Binnen 48 uur van je afspraak is het kosteloos annuleren of wijzigen van de afspraak niet meer mogelijk, ongeacht de reden. Er mag altijd een ander gestuurd worden in de plaatst, laat dit ons dan per e-mail altijd even weten. De annuleringskosten komen dan te vervallen. 

   

  Kosten van annulering:

  1. Afspraak van 30min annulering binnen 48uur of bij een No Show is 59,-
  2. Afspraak van 60min annulering binnen 48uur of een No Show is 125,-
  3. Afspraak van 90min annulering binnen 48uur of bij een No Show is 150,-