WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Zoek

Deze luxueuze crèmeformule reinigt en exfolieert de huid zachtjes terwijl het diepe hydratatie biedt door de infusie van aminozuren. Met de krachtige combinatie van tranexaminezuur en niacinamide verheldert deze reiniger effectief de huid, waardoor een stralende, lichtere en meer egale teint wordt onthuld. Daarnaast voeden rijstaminozuren en peptiden de huid en verbeteren ze de vochtretentie, waardoor je huid gehydrateerd en gerevitaliseerd achterblijft.

Voordelen:

Voor wie:

Kan worden gebruikt door elk huidtype. Dit product is vooral ideaal voor mensen met zichtbare tekenen van veroudering, een doffe en gedehydrateerde huid, ongelijkmatige teint, hyperpigmentatie en verstopte poriën.

Hoe te gebruiken:

Breng met vochtige handen een kleine hoeveelheid aan op een droge huid. Masseer zachtjes met cirkelvormige bewegingen gedurende ongeveer één minuut. Reinig grondig, spoel af en dep droog. Kan ‘s ochtends en ‘s avonds worden gebruikt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!