WALK IN FOR a beautiful skin skin skin

Search
24/7 zijn we in de salon en daarbuiten bezig met huidverzorging en -verbetering. Zo bezoeken we  jaar in jaar uit beurzen in binnen- en buitenland om de laatste trends en ontwikkelingen te ontdekken.  Zo zijn we onder andere uitgekomen op een baanbrekende massagetechniek die ontwikkeld is in Rusland en langzaamaan terrein wint in heel Europa: de Buccal massage. Een natuurlijk alternatief voor injectables en fillers.
 
Daarnaast zien we  een trend ontstaan in het gebruik van fitness-tools voor het gezicht. Logisch! We doen er alles aan om de spieren in ons lijf te trainen en in conditie te houden, dus waarom niet ook onze gezichtsspieren?
 

 

De Buccal massage is een vreemde ervaring, maar wel eentje die je bijblijft

 
Buccal massage; het masseren van de binnenkant van de mond-, wang- en kauwspieren. Omdat de aangezichtsspieren moeilijk te trainen zijn, voelt deze speciale massagetechniek, die weliswaar zeer ontspannen werkt, als een complete work-out voor het gezicht. De Buccal massage is heel effectief en voorkomt en vermindert rimpels en fijne lijntjes rondom de mond en neus. Daarnaast zorgt deze massage voor een ontspannen kaak. Hoe vaak hoor jij niet van je partner dat je tandenknarsend de nacht doorbrengt? Of dat je met de kaken op elkaar staat vanwege spanning of stress? Met de Buccal massage masseren we met de vingers de binnenkant van je mond. En ja, zoals veel klanten aangeven, is het een vreemde ervaring, maar wel eentje die je bijblijft; je ziet en voelt namelijk direct resultaat op geheel natuurlijke wijze!
 
 
bindweefselmassage-buccal-massage-skingym-facegym-eindhoven

Hoe vaak hoor jij niet van je partner dat je tandenknarsend de nacht doorbrengt?

Een andere trend om de spieren in je gezicht te trainen en te vormen, is gebaseerd op elektrische spierstimulatie. Met speciale apparatuur stimuleer, verstevig en ontspan je je gezichtspieren. Deze apparatuur gebruik ik sinds kort in de salon, maar kun je ook dagelijks thuis gebruiken. Door minuscule schokjes worden de spieren als het ware aan het werk gezet. Net als in de sportschool. Ook voor de spieren in je gezicht geldt dat doorzettingsvermogen beloond wordt met een mooi gevormd en gelift gelaat!

We doen er alles aan om de spieren in ons lijf te trainen en in conditie te houden, dus waarom niet ook onze gezichtsspieren.

Een derde massage die weliswaar niet nieuw is, maar wel in het rijtje van de Skin Gym thuishoort, is de bindweefselmassage. Bij een bindweefselmassage wordt de doorbloeding en de aanmaak van collageen gestimuleerd en eventuele blokkades in de dieper gelegen delen in de huid aangepakt. Een ideale manier om bijvoorbeeld cellulitis te verminderen en de collageen aanmaak in het gezicht te stimuleren. Wil je een keer een bindweefselmassage ondergaan, zorg dan wel dat je je door een gediplomeerd specialist laat behandelen. Deze massage is namelijk niet voor iedereen geschikt.
Welke Skin Gym je ook kiest, met deze drie workouts zet je je spieren weer aan het werk! En mocht je niet weten welke het beste bij jouw huid past, neem dan contact op.

Wil je een keer een bindweefselmassage ondergaan, zorg dan wel dat je je door een gediplomeerd specialist laat behandelen. Deze massage is namelijk niet voor iedereen geschikt.

Welke Skin Gym je ook kiest, met deze drie workouts zet je je spieren weer aan het werk! En mocht je niet weten welke het beste bij jouw huid past, neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schrijf je in voor de ULLasa nieuwsbrief

Schrijf je in voor de ULLASA nieuwsbrief en ontvang de allerlaatste nieuwtjes over Skin Gym, beauty behandelingen en huidverzorgingsproducten in je mailbox!